Genuint glad och stolt!

Postad av: SmartSthlm,

Genuint glad, stolt och lite omtumlad över att ha vunnit priset ”Influencer of the year”, på StrategiTorget Kommuner.  Det är så roligt att jobba med medarbetare som inspirerar och för utvecklingen framåt!

Inom staden finns det så många kloka personer och genom att dela kunskap, energi och nytänkande skapar vi framdrift inom digitaliseringsarbetet. Det är väldigt inspirerande för mig att vara en del av detta och jag är ödmjukt tacksam för den fina utmärkelsen.

Särskilt glad är jag över att det var kolleger från hela landet som röstade efter att ha hört mig berätta vårt arbete med att digitalisera service och tjänster i Stockholms stad. Vi hade igår många tillfällen till samtal och dialog om vikten av att åstadkomma en digitalisering som gör nytta för de som lever, verkar och vistas i våra kommuner. Jag hoppas att det här är ett samtal som kommer att fortsätta lång tid framöver och där vi tillsammans kan hitta sätt att samarbeta för att förbättra kvaliteten i äldreomsorg, skola, stadsbyggnad och mycket annat som en kommun tillhandahåller.

Priset förra veckan som Stockholm stad fick på mobilgalan, ”Innovative city of the Year” och priset i går ”Influencer of the Year” visar att det arbete vi har påbörjat uppmärksammas och gillas av många. Det är fantastiskt kul!

Vi är bara i början av ett långsiktigt arbete med att utveckla den smarta staden. Med gårdagen i bagaget känns det som en mycket stimulerande uppgift.

/Ann Hellenius

 

 

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments