Ann Hellenius sätter avtryck i IT-Sverige

Postad av: SmartSthlm,

Offentliga Affärer skriver om hur Ann Hellenius vill driva en verksamhetsnära IT-utveckling och visa på möjligheterna med digitalisering.

Vilka prioriteringar har Stockholms stad på IT-området just nu?

– Under året arbetar vi med en strategi för en smart och uppkopplad stad med ambitionen att Stockholm ska bli världens smartaste stad! Vi lägger stort fokus på en rad satsningar i skolan för att åstadkomma ett digitalt lyft och vi upphandlar nästa generation IT-service till medarbetare i staden. Vi lägger också vikt vid fortsatt utveckling av e-förvaltning, dvs våra egna verksamheters arbete med att fortsätta utveckla e-tjänster av olika slag för att möta våra medborgares behov, säger Ann i artikeln.

Läs mer här.

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments