Kan Stockholm bli världens smartaste stad?

Postad av: SmartSthlm,

Stockholm har som mål att vara världens smartaste stad år 2040. Hur stor är chansen att staden når målet? Den internationella analytikern Benoît Felten har specialgranskat Stockholms infrastrukturmässiga förutsättningar i en nyligen publicerad studie – Stokab Helps Build a Smarter Stockholm.

Infrastrukturens kapacitet och hur den är organiserad påverkar en stads möjlighet att bli smart. Vid frukostseminariet presenterar Benoît Felten för första gången sina slutsatser. Dessa slutsatser diskuteras med Ann Hellenius, Stockholms stads IT-direktör, och Åsa Zetterberg, sektionschef, Center för eSamhället (CeSam) – Sveriges Kommuner och Landsting. Seminariets leds Johan Ödmark, VD Kista Science City.

Tid: Torsdag 21 april 2016, kl. 08.00-09.00. Frukost från kl. 07.30

Plats: Stockholm Business Region, Drottninggatan 33, Stockholm

Anmäl dig här.

Kan du inte gå?

Lugn, seminariet är på engelska och livesänds på http://video.stockholm.se/live/13282720

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments