Traineebesök på avdelningen

Postad av: SmartSthlm,

Under onsdagen besökte tre traineer från Stockholms stads verksamheter avdelningen för digital utveckling. Detta som en del av introduktionen till stadsledningskontoret. Dagen innehöll både en genomgång av stadens it- och digitaliseringsarbete samt en källa för inspiration för alla inblandade.

- Både jag och mina kollegor tyckte det var jätteinspirerande att träffa de här unga medarbetarna som är så oerhört på. De har intressanta tankar och input om vad som är viktigt och vad som bromsar digitalisering och verksamhetsutveckling i staden, säger Stefan Schildt, biträdande it-direktör.

En av deltagarna var Corinne Sjöbäck som är trainee på Sisab sedan september 2015.

- Det jag tar med mig är vad Ann Hellenius sa om att vi alla i första hand måste inse att vi är begränsade i vår kunskap och att det är ett område vi måste jobba jättemycket med, berättar hon.

- För min del på Sisab var det extra spännande med allt kring smarta städer. Sisab bygger skolor och förskolor så för oss är allt det här med Internet of Things, smarta lampor och smarta papperskorgar, extra intressant. Det ska bli spännande att jobba vidare med det här och se hur vi kan utveckla det.

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments