Ny CDO till Stockholms stad

Postad av: SmartSthlm,

Som en del av satsningen på den digitala utvecklingen har Stockholms stad tillsatt Christer Forsberg Philip i rollen som Chief Digital Officer. Christer kommer närmast från Gartner.

Stockholms stad satsar på den digitala utvecklingen med målet att bli smartast i världen. Ett led i detta är att tillsätta en Chief Digital Officer, CDO. Christer Forsberg Philip är ny chef för enheten Digital förnyelse inom avdelningen för digital utveckling. Tjänsten är nyinrättad. Christer Forsberg Philip har djup och bred erfarenhet av digitalisering samt från att leda och utveckla verksamheter. Christer kommer senast från konsultföretaget Gartner där han var Vice President Healthcare EMEA. Christer är utexaminerad civilingenjör från KTH och har en MBA från Handelshögskolan.

Varmt välkommen!

Christer Forsberg Philip

- Jag är både glad och stolt att få den här möjligheten att bidra till att accelerera digitaliseringen i staden och att göra Stockholm till världens smartaste stad. Det kommer att vara inspirerande, naturligtvis med ödmjukhet inför utmaningarna, att bli en del i det driv som nu finns i stadens förvaltningar och bolag att förverkliga stadens vision 2040, säger Christer.

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments