Vi vill prata med dig om den digitala staden

Postad av: SmartSthlm,

Vi fortsätter arbeta med Stockholm som en smart och digital stad och vill veta vad du tycker. Den smarta staden bygger vi tillsammans. Därför kommer vi under veckorna 21-22 genomföra ett antal möten med invånare i olika delar av Stockholm för att prata om digitala vanor och förväntningar på staden.

Det är viktigt för oss att höra vad så många som möjligt tycker. Vill du vara med? Gör en intresseanmälan genom att skicka ett mail till funktion.digital.utveckling@stockholm.se så åtkommer vi med mer detaljer om platser och tider. Den 26 maj kommer vi vara i Skärholmen, fler datum och platser kommer att bekräftas under den kommande veckan.

Kategori: Okategoriserade


1 kommentar

  1. Låter intressant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments