Ny chef för digital kommunikation

Postad av: SmartSthlm,

Som en del i Stockholms stads satsning på digital utveckling, dialog och samtal om den smarta staden har avdelningen för digital utveckling rekryterat Anette Brifalk till rollen som chef för stab och digital kommunikation. Tjänsten är nyinrättad.

- Det händer mycket i Stockholm just nu och jag är väldigt glad över att få vara med när staden på allvar tar steget in i framtiden. Kommunikationen är en viktig del i att göra Stockholm än smartare.

- Vi behöver ha en dialog med dem som bor, jobbar och studerar här, då de vet vad som är bra och vad som kan bli bättre. Det ska vara enkelt att komma till tals och få kontakt med staden via mötesplatser – fysiska och digitala. Det är en spännande uppgift och rolig utmaning som jag tar mig an med stor ödmjukhet, säger Anette Brifalk.

Anette har lång erfarenhet av arbete med strategisk kommunikation  och projektledning. Anette har en fil. kand. från Stockholms universitet och Journalisthögskolan i Stockholm. Hon är också utbildad projektledare vid IFL, Handelshögskolan i Stockholm samt ansvarig reklamutgivare (ARU) vid Berghs School of Communication. Anette kommer senast från kommunikationsbyrån Gullers Grupp. Anette tillträder den 20 maj.

Varmt välkommen!

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments