Anmäl dig till samtal om den digitala staden

Postad av: SmartSthlm,

Foto: Shutterstock

Stockholm växer som aldrig förr. Sedan 2010 har vi stockholmare blivit drygt 76 000 fler, och ökningen fortsätter. Stadens vision är ett Stockholm som håller samman, som är klimatsmart och hållbart – Ett Stockholm för alla.

För att visionen ska bli verklighet, och för att dessa planer och program ska bli bra, behöver staden din hjälp. Du som bor, arbetar eller går i skolan här vet vad som är bra och vad som kan bli bättre just här. Den smarta staden bygger vi tillsammans.

Vi har fortfarande några platser kvar till våra gruppsamtal om stadens digitalisering. Vi vill höra vad du tycker oavsett hur van du är vid digitala verktyg. Expert eller nybörjare, alla är lika välkomna, vi är intresserade av din åsikter som invånare i Stockholm.

Diskussionsgrupperna kommer att genomföras den 2 juni kl 17-19, Andra Hemmet i Skärholmen samt den 8 juni kl 17-19, Sveavägen 25. Passar någon av tillfällena för dig?

Vi kommer att använda din input när vi arbetar med att utveckla Stockholm stads digitaliseringsprogram. Syftet är att få en bättre bild av vilka digitala behov och förväntningar Stockholm stads invånare har.

Under gruppen kommer vi att bjuda på något att äta och som tack för hjälpen får du en biobiljett.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till funktion.digital.utveckling@stockholm.se där du svarar på

så återkommer vi inom kort med en bekräftelse. Välkommen!

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments