Digitaliserat – ”Stockholm världens smartaste stad”

Postad av: SmartSthlm,

Stockholms stads CIO Ann Hellenius medverkar i en podcast från Digitaliserat.nu för att prata om frågor som ”Hur klassas städer som smarta och vad innebär det i praktiken?” samt ”Går det att digitalisera en stad och vilka åtgärder och strategier måste finnas på plats?”

- Det handlar inte om teknik utan om sättet vi på allvar kan få våra medborgare att uppleva den bästa livskvalitén oavsett om de är digitalt mogna eller inte. Lika viktigt är det också att skapa de bästa förutsättningarna för företagandet, både för industriföretagen, de etablerade företagen, men också hela startup-scenen. Här har vi i Stockholm en mycket mer holistisk syn på vad en smart stad är, än många andra städer, säger Ann.

Lyssna på avsnittet här.

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments