#smartsthlm på Telia IoT Expert Partner Day

Postad av: SmartSthlm,

Imorse berättade Ann Hellenius om processerna och arbetet bakom att göra Stockholm till världens smartaste stad på Telias femte IoT Expert network Partner day 2016, som tog plats på Teaterskeppet i Stockholm.

IoT, eller Internet of Things, är en del av den smarta staden. Uppkoppling och sensorer kan underlätta vardagen inom alltifrån äldrevården till trafiken. Det svåra är inte att hitta områden att arbeta med utan att prioritera och att kunna skala upp.

- Stockholm är redan en smart stad men det finns mycket vi har kvar att göra. Med en äkta triple helix-modell och en helhetssyn är jag övertygad om att vi kommer att bli världens smartaste stad. Staden är bara en del av detta, vi vill jobba nära med start ups, stora företag och akademin, berättade Ann under presentationen.

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments