Avdelningen på plats i Almedalen

Postad av: SmartSthlm,

Foto: Region Gotland

Idag drar årets Almedalsvecka igång i Visby på Gotland. Stockholms stads avdelning för digital utveckling finns på plats mellan idag, söndag, och torsdag. Det är ett fullt schema som väntar oss. De seminarier vi deltar i hittar du i vårt kalendarium.

Du kommer att hitta oss både som panelister och publik, på mingel och luncher. Vill du träffa någon av oss och prata om digitaliseringens möjligheter? Hör av dig! På plats finns Ann Hellenius, it-direktör, Christer Forsberg Philip, CDO och Anette Brifalk, stabs- och kommunikationschef.

Stockholm ligger i framkant vad gäller digitalisering och har som mål att bil världens smartaste stad. Vi åker till Almedalen för att knyta kontakter, utbyta erfarenheter, berätta om arbetet med att göra Stockholm till en än smartare stad. Det är ett arbete vi måste göra tillsammans; offentlig sektor, akademi och näringsliv.

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments