Sista dagen att lämna in bidrag till Open Stockholm Award

Postad av: SmartSthlm,

Än är det inte för sent att skicka in sitt tävlingsbidrag till Open Stockholm Award – tävlingen där utvecklare från hela världen utvecklar stockholmarnas nya digitala tjänster med hjälp av öppen data.

Den andra deltävlingen stänger nu vid midnatt.

Det är fortfarande flera timmar kvar innan deltävling  2 i Open Stockholm Award stänger för den här gången. Vill du sista-minuten-anmäla ditt tävlingsbidrag, gör du det här.

Temat för deltävlingen är demokratisk och social hållbarhet. Tävlingsbidragen ska vara baserade på eller innehålla öppen data från Stockholm stads portal Open Stockholm.

Open Stockholm Award har pågått under hela året. I den första deltävlingen i våras handlade det om att utveckla digitala tjänster som bidrar till ökad ekologisk och ekonomisk hållbarhet i Stockholm. Finalisterna från den deltävlingen kan du läsa om här.

Två stora hackathon har också ingått i årets upplaga av Open Stockholm Award. Bilderna här ovanför (klicka för större bilder) är från det första, Smart City Sprint Hack i juni. Det andra, Open Stockholm Hack, ägde rum på Openlab i september.

Vinnarna från båda deltävlingarna kommer att utses vid en prisceremoni i Stockholms Stadshus den 18 januari. Vinnarna får dela på 100 000 kronor i prispengar.

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments