Charlotte Dingertz och Claes Johannesson blev årets projektledare

Postad av: SmartSthlm,


Grattis Charlotte Dingertz och Claes Johannesson! Förra veckan tog verksamhetsstrategen och handläggaren emot pris för årets projektledare från Svenska ProjektAkademien – ett projekt som ämnat till att höja kompetensen när det gäller den digitala mognaden i Stockholms stads kommunala skolor. Med ett självskattningsverktyg som tagits fram inom projektet har lärare kunnat förvalta och förbättra de möjligheter som ges av skolans digitalisering.

Projektet har nått ut till hela 180 skolor och 12 000 lärare, siffror som berättar att Charlotte och Claes verkligen har bidragit till visionen om Stockholm som världens smartaste stad. Priset delades ut på Karlstads universitet och på plats var förutom Svenska ProjektAkademien med deltagare, Värmlands landshövding Kenneth Johansson.

Vi på Stockholms stad tackar Charlotte och Claes för ett enastående projekt och fantastiskt ledarskap!

Kategori: Okategoriserade


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Subscribe to comments